E-Belediye Sistemi Borç Ödeme Ekranı Hakkında

E-Belediye Sistemi Borç Ödeme Ekranı Hakkında

KVKK Genelgesi kapsamında üyelik yapılmadan ya da sms doğrulaması yapılmadan e-belediye sistemi üzerindeki borç sorgulama işlemleri kapatıldı.

Artık borç ödeme sayfasına tıkladığınızda login(giriş) sayfasına yönlendiriyoruz. Bu sayfadan mükellefin kayıt yapıp şifre, eposta ve telefon numarası belirleyip bundan sonraki girişlerini şifre ile yapması gerekmektedir.

Sisteme kayıt olmak için aşağıdaki adımları takip ediniz :

1 – Daha önce sisteme kayıt olduysanız bilgilerinizi yazarak sisteme giriş yapabilirsiniz. Eğer kayıt olmadıysanız başvuru için karşınıza gelen giriş ekranının en üstünde bulunan Bireysel Başvuru veya Kurumsal Başvuru butonlarından ilgili olanı tıklayın.

Sisteme kayıt olmak

2 – Karşınıza gelen ekranda T.C. Kimlik numaranızı veya kurumsal başvuru ise vergi numaranızı girin. Hemen ardından güvenlik için gerekli olan resimdeki değerleri, resmin altında bulunan kutucuğa doğru bir şekilde yazın.

Kayıt için gerekli alanların doldurulması

3 – Sonraki ekranda ise gerekli bilgi alanlarını ( Cep telefonu, E-posta, şifre ve şifre tekrarı, hatırlatma sorusu ve cevabı ) alanlarını eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurunuz.

Gerekli Alanları Doldurun

Tüm bu işleri yaptıktan sonra e-posta/telefon doğrulaması yapmanız gerekmektedir. Sistem sizi bu işlemler için yönlendirecektir. E-Posta doğrulama bağlantısı size ulaşmazsa E-Belediye sisteminde bulunan soldaki menüde E-Posta Doğrulama Linki yazan yere tıklayarak doğrulama postası talep edebilirsiniz.

Kaydınızı yaptıktan sonra giriş yaparak e-belediye sistemi üzerinden borç ödeme işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Hemen başvuru yapmak isterseniz

Bireysel Başvuru için buraya tıklayın

Kurumsal Başvuru için buraya tıklayın

Önceki ÇÖSAB’TAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum